Premiär - bilåkning och båttur

Idag packade vi in valparna o Sally (och en massa annat!!) i bilen för att tillbringa några dagar ev veckor, i vår skärgårdsstuga på Bergön. Bil o båtpremiär på samma dag för våra små äventyrare 🥰 Alla sex fick med beröm godkänt: inget gnäll - inget skäll! Men så har de en mamma som är lugn o trygg i alla situationer. 
Idag hände en annan ny sak, nämligen att Sally inte slukade den köttbulle hon fick av mig utan försiktigt tog den i munnen och lade ner framför valparna. Så gulligt!! Sallys favorit nr 1 är nämligen köttbullar och skulle normalt ätit upp den direkt. Den var liite för stor för små valpmunnar så matte (alltså jag) fick hjälpa till med finfödelningen och utdelningen. Rättvist ska det va 🤗
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Trötta som synes - havsluften suger 😴 
Nu ska vi njuta av semester och ledighet två- och fyrbeningar ☀️

Allt gott till er❣️
Maud o Sally 

sallysagas.blogg.se

Sally är en underbar Cavapoo (50% dvärgpudel och 50% king Charles Cavalier) som bor med oss, sin familj, i Jävre - en vacker kustnära by i södra Norrbotten. I denna blogg får du följa Sallys resa från parning till valpning och vidare valparnas utveckling under åtta veckor. Då de är flygfärdiga och ska vidare till sina nya familjer.

RSS 2.0