Åtta veckor och det nya livet börjar!

Nu har det gått åtta veckor sedan Sallysagas Kryddblandning kom till världen och det känns galet vad fort tiden runnit iväg 😳 En sommar och semester som inte liknat någon annan, där allt fokus har legat på dessa fyrfota guldklimpar. Det har varit dagar  och nätter av glädje, kärlek, omsorg, lek och trötthet. Sista veckorna en förlamande trötthet då gosedjuren förvandlats till rytande lejon, skällande hundar, pipande måsar och bitande pirayor - dag som natt ! Kanske naturens sätt att få mamma Sally att tröttna och vi människor att längta efter vårt vanliga liv igen. 
Så när säcken nu knyts ihop, valparna är besiktade, chipade o vaccinerade känns det så rätt i tiden att de nu får bli egna individer och flytta till sina egna hem och kärleksfulla familjer🥰 De är nu redo för att ta det steget. Så ock vi 🤗 
I går lämnade Curry oss och flyttade med sin underbara familj till Skellefteå:
Curry på väg hem ❤️
Så idag, lördag, var det Miros (Saffran) tur att få åka till Ö-vik:
Miro med sin familj på väg hemåt 💕
Och Lissie (Lakrits) som blir Pitebo:
Lissie ❣️
Samtliga avsked har gått bra och det beror mest på att det känns så rätt med valet av familjer till respektive hund. Jag vet att de nu kommer att få ett liv fyllt av kärlek och omsorg. Även mamma Sally tar det hela med ro och tycks inte reagera alls på att kullen i ett nafs har halverats. 
Nu är det inte många dar kvar innan valphagen plockas ner för sista gången (?). Tiden får utvisa hur det blir med den saken. Beslut är väl till för att rivas upp, har jag hört 😉
Ha en fin lördagkväll!
Kram Maud o Sally 

Anonym
2020-09-11 @ 00:32:20

Hej! 
Vi är en familj på 2 vuxna och 2 ”barn” 18 år och 19 år. Vi bor i Täby , Stockholm.
Vi har närhet till natur , bad och motionsspår.
Vi vill ställa oss på  kö för valp.🙏🏻🐶
 Jag mamma Therese är uppvuxen med 1 labrador , 3 st cavalier king Charles spaniel och katt. 
Jag kan ha hund på jobbet. Och mycket flexibla arbetstider. 
Vår familj gillar att umgås och har en härlig nära relation med varandra 🥰
Vi söker en seriös uppfödare och planerar för att ta emot en valp och kommer gärna och hälsar på er uppfödare 😍




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sallysagas.blogg.se

Sally är en underbar Cavapoo (50% dvärgpudel och 50% king Charles Cavalier) som bor med oss, sin familj, i Jävre - en vacker kustnära by i södra Norrbotten. I denna blogg får du följa Sallys resa från parning till valpning och vidare valparnas utveckling under åtta veckor. Då de är flygfärdiga och ska vidare till sina nya familjer.

RSS 2.0