Sist ut men inte minst - Saffran ✨

Med diverse stänk av vitt i den guldfärgade pälsen kan man lätt se vem Saffran är i gänget! Riktigt charmig han också 🥰 Med sin tydliga vita svanstipp som trummar på vid måltiderna kan man inte missa denna herre. Liksom sina syskon äter, sover och bajsar/kissar han precis utan att bry sig om när och hur 😂 Han är också väldigt fotogenisk - en riktigt stjärna faktiskt ✨ Han tycks ha högtflygande planer denna grabb vilket syns på bilderna. Lyllos den/de som blir utvald att bli Saffrans människor❣️
(null)

(null)

(null)
"Mot evigheten och vidare"


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja nu har samtliga små gryn fått varsitt eget inlägg och redan ser ni att de utvecklats till egna individer. Det är magiskt att ha förmånen att se hur de växer. Bara på en dag händer det grejor i valplådan! Samtliga vinglar planlöst omkring på ostadiga ben, som riktiga fyllehundar 😂 Då de är så pass många och relativt stora (förutom lilla Vallmo då) kommer de att börja få lite smakportioner av köttfärs i slutet av denna vecka. Då blir valparna tre veckor och deras värld kommer att få bli lite större. Vi har börjat planera för flytt ut till köket och den större valphagen. Så här ser den ut (bild från förra kullen):
(null)

I veckan (på torsdag) kommer de första valpköparna på besök 👍 De ska då få bekanta sig med snygga Kanel eller Sigge som blir hans tilltalsnamn. SiggeKanel ska flytta till västkusten i slutet av augusti - Spännande minsann! 

Ha det gött 🌸
Maud, Sally och Saffran 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sallysagas.blogg.se

Sally är en underbar Cavapoo (50% dvärgpudel och 50% king Charles Cavalier) som bor med oss, sin familj, i Jävre - en vacker kustnära by i södra Norrbotten. I denna blogg får du följa Sallys resa från parning till valpning och vidare valparnas utveckling under åtta veckor. Då de är flygfärdiga och ska vidare till sina nya familjer.

RSS 2.0